Απαιτείται ενότητα στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Απαιτείται ενότητα στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Απαιτείται ενότητα στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, τόσο εντός χώρας όσο και σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου. Αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει και τα πολιτικά κόμματα της χώρας να περάσουν προς τις ευρωπαϊκές ομάδες που ανήκουν.

Η ομοψυχία και ο συντονισμός ενεργειών και εντός και εκτός Κύπρου, είναι απαραίτητος και αναγκαίος απέναντι στις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας.  Ενέργειες που έχουν ως στόχο τόσο τη χώρα μας όσο και την Ελλάδα. Αυτό προσπάθησαν να κάνουν οι Ευρωβουλευτές μας μέσα από το ΕΛΚ, με τελικό σκοπό την έκδοση ψηφίσματος κατά των ενεργειών της Τουρκίας. Κάτι που δεν έγινε κατορθωτό λόγω της αρνητικής στάσης της ομάδας των Σοσιαλιστών και της Αριστεράς, στην Ευρωβουλή.

Εμείς λέμε κάτι ξεκάθαρο. Απαιτείται ενότητα στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, τόσο εντός χώρας όσο και σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου. Αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει και τα πολιτικά κόμματα της χώρας να περάσουν προς τις ευρωπαϊκές ομάδες που ανήκουν.

Εάν η Αριστερά και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις συνέπλεαν με την ξεκάθαρη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενισχυμένοι και κερδισμένοι θα ήταν η Ελλάδα και η Κύπρος και τα εθνικά μας δίκαια. Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε πράξη.

 

Share this post