Απελευθέρωση τραπεζικών εγγυητικών για εργαζόμενους από τρίτες χώρες

Απελευθέρωση τραπεζικών εγγυητικών για εργαζόμενους από τρίτες χώρες

Μια πολιτική πράξη που θα δώσει μια μικρή αλλά σημαντική οικονομική ανάσα σε όλους όσοι έμειναν εγκλωβισμένοι με τις τραπεζικές εγγυήσεις.

Την περασμένη Παρασκευή, με πρόταση νόμου του Δημοκρατικού Συναγερμού υπερψηφίστηκε από το κοινοβούλιο η απελευθέρωση των τραπεζικών εγγυητικών για εργαζόμενους από τρίτες χώρες και η επιστροφή των χρημάτων στους εργοδότες.

Με αυτή την πρωτοβουλία και απόφαση, κάτι που ήταν και δεδηλωμένη πολιτική του υπουργείου Eσωτερικών, θα επιστραφούν σε πέραν των 24 χιλιάδων συμπολιτών μας, ποσό που ξεπερνά τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Μια πολιτική πράξη που θα δώσει μια μικρή αλλά σημαντική οικονομική ανάσα σε όλους όσοι έμειναν εγκλωβισμένοι με τις τραπεζικές εγγυήσεις. Πέραν της συζήτησης και της στρατηγικής για τα μεγάλα και τα σημαντικότερα ζητήματα, είναι και με αυτές τις ενέργειες που είμαστε αποτελεσματικοί προς την κοινωνία και τους συμπολίτες μας.

 

 

Share this post