Δήλωση για ΓΕΣΥ

Δήλωση για ΓΕΣΥ

Το ΓεΣΥ κλείνει σήμερα τρία χρόνια ζωής. Είναι η μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ στον τόπο μας. Σήμερα οι πολίτες το έχουν αγκαλιάσει, η πλειοψηφία των γιατρών έχει ενταχθεί και προσφέρονται πολλαπλές υπηρεσίες, αποδεικνύοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης και εφαρμογής του.

Το ΓεΣΥ είναι κοινωνική κατάκτηση. Χρειάζεται να θωρακιστεί και να ενισχυθεί. Να διορθωθούν όσα πρέπει, να εφαρμοστεί η νομοθεσία στο σύνολό της, να ελέγχονται οι διαδικασίες. Η φιλοσοφία και ο χαρακτήρας της μεταρρύθμισης δεν αλλάζει.

Η μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση έγινε πράξη γιατί είχαμε και έχουμε την πολιτική βούληση ως κυβέρνηση Αναστασιάδη και ως Δημοκρατικός Συναγερμός να προχωρούμε και να εφαρμόζουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Μέσα από τη βούληση του Προέδρου Αναστασιάδη, των πρώην Υπουργών Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη και Κωνσταντίνου Ιωάννου αλλά και τoυ νυν Υπουργού Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την υποστήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων.

Προχωράμε με την ίδια τόλμη και σε άλλες μεταρρυθμίσεις. Για να συνεχίσουμε να ζούμε με ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και προοπτικές ανάπτυξης.

Share this post