Δήλωση σχετικά με την ανεργία

Δήλωση σχετικά με την ανεργία

https://www.youtube.com/watch?v=4tzRiu_Ywf8&feature=youtu.be

Ο αριθμός των ανέργων συνεχίζει να μειώνεται. Με βάση σημερινή ανακοίνωση της στατιστικής υπηρεσίας για τον Οκτώβριο, οι άνεργοι είναι κατά 22,7% λιγότεροι σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2017.

Η αύξηση στην απασχόληση συνεχίζεται. Χρειάζεται να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, στην ίδια πορεία.

Η αύξηση στην απασχόληση συνεχίζεται. Το ίδιο και οι ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας. Οι πλεονασματικοί προϋπολογισμοί επίσης. Η Κύπρος είναι από τον Σεπτέμβριο σε επενδυτική βαθμίδα. Δεν πανηγυρίζουμε. Και δεν εφησυχάζουμε. Ξέρουμε πως είμαστε στη μέση του δρόμου. Ξέρουμε πως χρειάζεται να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να πράττουμε με την ίδια σοβαρότητα, με τον ίδιο ορθολογισμό.

Οι σωστές πολιτικές και η εφαρμογή τους από την διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη φέρνουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Η συμπαράσταση της κοινωνίας, οι θυσίες των πολιτών ήταν αναγκαίες για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Το ίδιο και η στήριξη άλλων πολιτικών δυνάμεων στο κοινοβούλιο για να περάσουμε τα απαραίτητα νομοσχέδια.

Χρειάζεται να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, στην ίδια πορεία. Μαζί με την μεγάλη κοινωνική συμμαχία να τολμήσουμε να κάνουμε τις ριζικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

 

Λευκωσία, 5 Νοεμβρίου 2018

Share this post