Δηλώσεις για τους εγκλωβισμένους αγοραστές και τους νομικούς συμβούλους

Δηλώσεις για τους εγκλωβισμένους αγοραστές και τους νομικούς συμβούλους

 

https://www.youtube.com/watch?v=1etWPNxz1QI&feature=youtu.be

Μετά την αυστηρή επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, του οποίο ενώπιον υπήρχε η προφορική δέσμευση του Προέδρου του Συνδέσμου Εμπορικών Τραπεζών για ξεμπλοκάρισμά των καλόπιστων αγοραστών ακινήτων, ήρθε χθες η απάντηση του Συνδέσμου που θα βοηθήσει στην αμεσότερη απεμπλοκή τους.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε εξελίξεις που ξεκαθαρίζουν το πεδίο σε σχέση με τους εγκλωβισμένους αγοραστές ακινήτων.

Μετά την αυστηρή επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, του οποίο ενώπιον υπήρχε η προφορική δέσμευση του Προέδρου του Συνδέσμου Εμπορικών Τραπεζών ημερομηνίας 3 Ιουλίου για ξεμπλοκάρισμά των καλόπιστων αγοραστών ακινήτων, ήρθε χθες η απάντηση του Συνδέσμου.

Στην επιστολή ξεκαθαρίζεται το ζήτημα. Πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην αμεσότερη απεμπλοκή των καλόπιστων αγοραστών που έχουν ξεπληρώσει στο έπακρον ή σε πολύ μεγάλο μέρος το ακίνητο στο οποίο είναι εγκλωβισμένοι.

Είναι με αυτές τις χειροπιαστές πράξεις που επιδιώκουμε συνεχώς να ενισχύουμε όλους όσοι έχουν σήμερα πραγματική ανάγκη.

 

Λευκωσία, 3 Νοεμβρίου 2018

Share this post