Επιπρόσθετα μέτρα της κυβέρνησης προς στήριξη των εργαζομένων

Επιπρόσθετα μέτρα της κυβέρνησης προς στήριξη των εργαζομένων

Τάχιστα αποφασίστηκε η πρώτη δέσμη μέτρων στήριξης των εργαζομένων και με ταχύτητα και ευελιξία αυτά γίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικά και στοχευμένα.

Η χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας για τα επιπρόσθετα μέτρα που αφορούν τους εργαζόμενους, αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά, τα σωστά αντανακλαστικά και της Υπουργού αλλά και της κυβέρνησης στο σύνολό της. Τάχιστα αποφασίστηκε η πρώτη δέσμη μέτρων στήριξης των εργαζομένων και με ταχύτητα και ευελιξία αυτά γίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικά και στοχευμένα.

Θα το πούμε και σήμερα. Ζούμε πρωτόγνωρες συνθήκες. Και συμφωνούμε πως ήταν αδύνατον να προβλεφθούν όλες οι παράμετροι και όλα τα πιθανά προβλήματα που θα παρουσιάζονταν. Και εδώ είναι το ζητούμενο. Να συνεχίσουμε να έχουμε όλοι μας, τις κεραίες μας ανοικτές για να εντοπίζουμε σε μια δυναμική διαδικασία, τρόπους βελτίωσης των δεδομένων για τους συμπολίτες μας, σε ένα σκηνικό παντελώς άγνωστο. Αυτό κάνει η κυβέρνηση και θα συνεχίσει να το κάνει με τη συμβολή όλων μας.

Όταν η υγειονομική κατάσταση μάς επιτρέψει να επιστρέψουμε σταδιακά στην επάνοδο της κοινωνίας και της οικονομίας, θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανοικτά ζητήματα. Τη διάθεση συλλογικής αντίδρασης και αντιμετώπισης της κατάστασης χρειάζεται να τη διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Έτσι θα τα καταφέρουμε.

 

Share this post