Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια σταθερή γραμμή στήριξης της οικονομίας, της κοινωνίας και των εργαζομένων

Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια σταθερή γραμμή στήριξης της οικονομίας, της κοινωνίας και των εργαζομένων

Αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία ως χώρα αλλά και αυτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρίς σε καμία περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών.

Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια σταθερή γραμμή στήριξης της οικονομίας, της κοινωνίας και των εργαζομένων απέναντι στις δυσμενέστατες συνέπειες που επέφερε η πανδημία. Με στοχευμένα μέτρα και σχέδια, όπως τα ανακοίνωσαν και σήμερα οι αρμόδιοι Υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών αντίστοιχα, και τα οποία χαιρετίζουμε.

Μακριά από τις φωνές του λαϊκισμού και τις επιταγές των εύκολων λύσεων. Αν ακούγαμε τα εκτός πραγματικότητα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα του ΔΗΚΟ, δεν θα έπρεπε να προχωρούσαμε σε νέα σχέδια λόγω αύξησης του ελλείμματος.

Αξιοποιούμε λοιπόν, όλα τα διαθέσιμα εργαλεία ως χώρα αλλά και αυτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρίς σε καμία περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών.

Να είναι βέβαιη η κοινωνία πως και η κυβέρνηση και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός, θα συνεχίσουμε να πράττουμε με υπευθυνότητα ότι χρειαστεί ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.

 

Share this post