Θέλω να σας κοιτώ στα μάτια. Και τώρα και για πάντα

Dilwsi

Θέλω να σας κοιτώ στα μάτια. Και τώρα και για πάντα

Καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητά μου για τις Βουλευτικές Εκλογές στην Επαρχία Λευκωσίας με τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Δημοσιοποιώ την ίδια ώρα τα περιουσιακά μου στοιχεία. Πιστεύω πως η διαφάνεια είναι το πρώτο προαπαιτούμενο για να δώσουμε τη μάχη με τη διαφθορά. Το πρώτο στοιχείο στη διαφάνεια για μένα είναι το πόθεν έσχες μου σήμερα, πριν την είσοδό μου στην ενεργό πολιτική, πριν εκτεθώ και πριν ζητήσω τη ψήφο σας.

Οι σχέσεις ειλικρίνειας κτίζονται μέσα από τις πράξεις. Μια τέτοια σχέση θέλω να δημιουργήσω με τους συμπολίτες μου, με όλους εσάς. Θέλω να σας βλέπω στα μάτια όλους. Και σήμερα, και του χρόνου, και σε δέκα και σε είκοσι χρόνια. Γι΄ αυτό και θα συνεχίσω να δημοσιοποιώ την ίδια κατάσταση με τα περιουσιακά μου στοιχεία κάθε χρόνο.
Έτσι πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και να κάνουμε πράξη την ανανέωση που συζητούμε και συμφωνούμε πως χρειάζεται.

Για το όραμά μου, τις σκέψεις μου και το πως πιστεύω πως μπορούμε να ανανεώσουμε στην πράξη τον τόπο μας, θα επανέλθω το επόμενο διάστημα, τις επόμενες 65 περίπου μέρες μέχρι τις εκλογές, στις 22 Μαΐου.

Dilwsi

Share this post