Κυκλοφοριακό Λευκωσίας

Κυκλοφοριακό Λευκωσίας

Για να μειωθεί ή και να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Λευκωσία χρειάζεται να δώσουμε εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης, πέραν από το αυτοκίνητο, στους πολίτες.

Πρωτίστως, χρειάζεται να πιστέψουμε στις δημόσιες μεταφορές. Και να εξελίξουμε τα λεωφορεία σε αξιόπιστη επιλογή, με νέα δρομολόγια, αύξηση της συχνότητας των διαδρομών, με στάσεις που να αξιοποιούν την τεχνολογία και την τηλεματική και να ενημερώνουν τους επιβάτες. Ως Βουλευτής Λευκωσίας και μέλος της Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αλλά κυρίως και ως κάτοικος Λευκωσίας ειμαί υπέρ εκείνων των βημάτων που συμβάλλουν στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και στην αναβάθμιση της πρωτεύουσάς μας. Σίγουρα έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, όμως, η πολιτική βούληση μας δίνει αισιοδοξία και κίνητρο για τα επόμενα.

Συγχαρητήρια στο Ινστιτούτο Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης που αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες για να συζητάμε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μας και δημιουργεί χώρο για διάλογο με τους πολίτες.

 

 

Share this post