Οι αφίξεις μεταναστών τα τελευταία 24ωρα

Οι αφίξεις μεταναστών τα τελευταία 24ωρα

Καλούμε το ΑΚΕΛ να πάψει να σφυρίζει αδιάφορα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Απασχολεί όλη την κοινωνία, πλην του ΑΚΕΛ. Τους καλούμε να ενισχύσουν τη  βούληση της πολιτείας και των πολιτών για  την πολιτική ασύλου. Πάντοτε με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι αφίξεις μεταναστών τα τελευταία 24ωρα, επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα για να παίρνουμε, ως πολιτεία, αποφάσεις προς αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Με διαδικασίες για να έχουμε ως κράτος τον έλεγχο. Αυτό κάνουμε ως κυβέρνηση και ως Δημοκρατικός Συναγερμός. Εξού και υπερψηφίσαμε στη Βουλή τη συνταγματική τροποποίηση για να μειωθούν οι χρόνοι εξέτασης των αιτήσεων πολιτικού ασύλου.

Ο Υπουργός των Εσωτερικών κάλεσε διυπουργική επιτροπή για να αντιμετωπίσουμε και τις αυξημένες ροές. Έτσι λειτουργούμε. Με σωστά αντανακλαστικά.

Καλούμε το ΑΚΕΛ να πάψει να σφυρίζει αδιάφορα για το ζήτημα. Απασχολεί όλη την κοινωνία, πλην του ΑΚΕΛ. Τους καλούμε να ενισχύσουν τη  βούληση της πολιτείας και των πολιτών για  την πολιτική ασύλου. Πάντοτε με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Share this post