Σταδιακή επανεκκίνηση

Σταδιακή επανεκκίνηση

Χρειάζεται να κατανοήσουμε πως δεν τελειώσαμε με την πανδημία, πως δεν φτάσαμε στο τέλος. Ν’ αποδείξουμε στην πράξη την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη.

Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα για τη σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνίας. Χρειάζεται να κατανοήσουμε πως δεν τελειώσαμε με την πανδημία, πως δεν φτάσαμε στο τέλος. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και χρειάζεται από όλους να τηρούμε τις συμβουλές των ειδικών, να τηρούμε τα μέτρα αυτοπροστασίας. Ν’ αποδείξουμε στην πράξη την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη.

Η πολιτεία, η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της σταδιακής επανεκκίνησης. Και είναι έτοιμοι, λειτουργώντας με άμεσα αντανακλαστικά να προσαρμόσουν, αν χρειαστεί, τα μέτρα.

Σήμερα, κάνουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα και η επιτυχία του εξαρτάται από τον κάθε ένα και την κάθε μια ξεχωριστά. Η επανεκκίνηση είναι επιτυχία όλων μας. Ας μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε.  Κρατάμε αποστάσεις, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας και ξεκινάμε!

 

Share this post