Στεγαστική πολιτική

Στεγαστική πολιτική

Με συγκεκριμένες αποφάσεις, χειροπιαστά μέτρα, με χρονοδιάγραμμα και ορίζοντα η στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη παίρνει σάρκα και οστά για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τα ζητήματα του σήμερα.

Χθες έγινε μια ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τη στεγαστική πολιτικής της κυβέρνησης, για την στεγαστική πολιτική του κράτους μας. Μια σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας και όλων των αρμόδιων φορέων και τμημάτων.

Είναι σημαντικό, μετά τον σχεδιασμό, την εξαγγελία και την εφαρμογή μιας τόσο σημαντικής πολιτικής που αφορά χιλιάδες πολίτες της χώρας μας, αφορά τη στέγαση των συμπολιτών μας, να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση, ανατροφοδότηση και βελτίωση των αποφάσεων, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της κοινωνίας μας.

Αυτό ακριβώς έγινε και χθες. Με συγκεκριμένες αποφάσεις, χειροπιαστά μέτρα, με χρονοδιάγραμμα και ορίζοντα η στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη παίρνει σάρκα και οστά για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τα ζητήματα του σήμερα.

Ως κράτος, χρειάζεται πάντοτε να έχουμε τα αντανακλαστικά εκείνα που να προλαβαίνουν, να διορθώνουν αλλά και να δημιουργούν όσα χρειάζεται για να ζούμε, ως κοινωνία καλύτερα. Αυτό κάνουμε σήμερα.

Share this post