Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το πως επιστρέφουμε στην κανονικότητα με ασφάλεια

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το πως επιστρέφουμε στην κανονικότητα με ασφάλεια

Με τις σωστές πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και με την υπεύθυνη στάση των πολιτών, καταφέραμε να φτάσουμε στο σημερινό επίπεδο άρσης των μέτρων.

Σήμερα κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος, ακόμη ένα βήμα προς την ολική επαναφορά στην κανονικότητα. Στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου αποφασίστηκε πως προχωρούμε στην 3η  φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων. Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας που επανεκκινούν στις 5, 9 και 13 Ιουνίου.

Μέσα από την πανδημία βγαίνουμε πιο δυνατοί. Η ατομική και η συλλογική ευθύνη γίνεται πράξη από τον κάθε ένα και την κάθε μία από μας. Κατανοήσαμε όλοι την αξία του να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Με τις σωστές πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και με την υπεύθυνη στάση των πολιτών, καταφέραμε να φτάσουμε στο σημερινό επίπεδο άρσης των μέτρων. Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το πως επιστρέφουμε στην κανονικότητα με ασφάλεια.

Έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Όπως τα καταφέραμε στην υγεία, θα τα καταφέρουμε και στην οικονομία. Το κάναμε ξανά, το κάνουμε και τώρα.

 

Share this post