Τετραετές πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών πράσινης γραμμής Λευκωσίας

Τετραετές πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών πράσινης γραμμής Λευκωσίας

Οι ακριτικές περιοχές των Δήμων Λευκωσίας και Αγίου Δομετίου είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη του συνόλου της μητροπολιτικής Λευκωσίας. Χθες, ο Υπουργός Εσωτερικών παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο τετραετές πρόγραμμα αναζωογόνησης των περιοχών αυτών.

Οι ακριτικές περιοχές των Δήμων Λευκωσίας και Αγίου Δομετίου είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη αλλά και την αναζωογόνηση όχι μόνο των συγκεκριμένων περιοχών αλλά και του συνόλου της μητροπολιτικής Λευκωσίας.

Χθες, ο υπουργός των εσωτερικών, ο κ. Νίκος Νουρής παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο τετραετές πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες περιοχές. Σχεδιασμός που περιλαμβάνει εκτός από συγκεκριμένα έργα που παίρνουν σάρκα και οστά, πλάνο για ενίσχυση και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η πράσινη γραμμή είναι δυστυχώς μια ανοικτή πληγή στην καρδιά της Κύπρου και της Λευκωσίας. Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στις περιοχές αυτές είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Εμείς, ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα ενισχύουμε συνεχώς την κυβέρνηση Αναστασιάδη στις εφαρμοσμένες πολιτικές και στις πολιτικές πράξεις που υλοποιούν την αναβάθμιση αυτών των περιοχών.

 

Share this post