Υφυπουργείο Νεολαίας Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Υφυπουργείο Νεολαίας Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Να μπει ένα τέλος στη σκοτεινή εποχή που για χρόνια επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο και να ξηλώσει λανθάνουσες νοοτροπίες που μόνο κακό έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Στοχευμένα και απολύτως ευθυγραμμισμένα με το στόχο της καταπολέμησης της διαφθοράς και στο ποδόσφαιρο, είναι τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και τα οποία χαιρετίζουμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός.

Τόσο η δημιουργία αρμοδίου Υφυπουργείου Νεολαίας Αθλητισμού και Πολιτισμού καθώς και όλα τα μέτρα που αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν, έχουν έναν σκοπό. Το να μπει ένα τέλος στη σκοτεινή εποχή που για χρόνια επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο και να ξηλώσει λανθάνουσες νοοτροπίες που μόνο κακό έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Για το γενικότερο καλό όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά εν γένει του κυπριακού αθλητισμού καθώς και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.

Από την πλευρά μας, ως Δημοκρατικός Συναγερμός, δηλώνουμε απόλυτα ικανοποιημένοι και για αυτή τη δέσμη μέτρων η οποία αφορά την ενίσχυση της διαφάνειας και την επαύξηση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας και στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Share this post