Φίλες και φίλοι

Φίλες και φίλοι

Είμαι ο Δημήτρης Δημητρίου.
Είμαι υποψήφιος στη Λευκωσία με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και θέλω έναν σας σταυρό στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν θέλω την ψήφο σας επειδή είμαι νέος. Ούτε επειδή είμαι Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων. Θέλω να με ψηφίσετε επειδή πιστεύω αυτά που πιστεύετε κι εσείς. Δηλαδή, τρία βασικά πράγματα:

Πρώτον, στην ανάγκη ανανέωσης, στο κόμμα και τη Βουλή. Όχι μόνο σε πρόσωπα. Κυρίως σε ιδέες και αντιλήψεις.

Δεύτερον, στην ανάγκη να υπερασπιστούμε τη διαφάνεια και να πολεμήσουμε, ανοικτά και δημόσια, τη διαφθορά.

Τρίτον, στην ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη τα κόλπα που έφεραν πολιτικούς και κόμματα στην απαξίωση: Ούτε ρουσφέτια, ούτε υποσχέσεις, ούτε μεγαλεπήβολα οράματα.

Ξέρω ότι τα λόγια είναι εύκολα αλλά στην πράξη κρινόμαστε. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να επικεντρώσουμε σε πρακτικές και συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν: την ανάπτυξη, την απασχόληση, την προοπτική στον τόπο μας.

Στην πολιτική κανείς δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα μόνος του, χωρίς στήριξη και συμμαχίες. Εγώ τώρα ξεκινώ. Και εσείς είστε η στήριξή μου και η συμμαχία μου.

Στις 22 Μαίου, σας ζητώ έναν από τους πέντε σταυρούς σας.

Κάντε μια πράξη ανανέωσης. Δοκιμάστε με και κρίνετε με αυστηρά στη συνέχεια. Εδώ θα είμαστε.

Σας ευχαριστώ.

Share this post