Επαφές Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού στη Γερμανία

Επαφές Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού στη Γερμανία

Κάναμε πάντα και κάνουμε σήμερα διαβήματα και ενέργειες, για να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εντός κι εκτός Κύπρου, τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επανέναρξη των συνομιλιών στο εθνικό μας θέμα.

Δίνοντας συνέχεια  στις επαφές του με επίκεντρο το κυπριακό, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναχωρεί σήμερα για το Βερολίνο όπου και θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους της γερμανικής κυβέρνησης.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα συναντηθεί μεταξύ άλλων, με τον κ. Andreas Peschke, Γενικό Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, τον κ. Gunther Krichbaum Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας αλλά και με άλλους.

Για μας, στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το Κυπριακό ήταν και παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Κάναμε πάντα και κάνουμε σήμερα διαβήματα και ενέργειες, για να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εντός κι εκτός Κύπρου, τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επανέναρξη των συνομιλιών στο εθνικό μας θέμα.

Share this post