1980 λέξεις κακόπιστης κριτικής από το ΑΚΕΛ

1980 λέξεις κακόπιστης κριτικής από το ΑΚΕΛ

Συνεχίζεται η μηδενιστική λογική του τελευταίου διαστήματος.

Και η σημερινή διάσκεψη του ΓΓ του ΑΚΕΛ κινήθηκε στο γνώριμο δρόμο της μηδενιστικής λογικής του τελευταίου διαστήματος εκ μέρους του κόμματος της Αριστεράς. Ο κ. Κυπριανού χρειάστηκε 1980 καταμετρημένες λέξεις για μας πει ότι δεν βρίσκει τίποτα θετικό πουθενά όσο αφορά τις κυβερνητικές πολιτικές, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα και ήγειρε την ίδια ώρα ερωτήματα εντυπωσιασμού που δεν έχουν απάντηση.

Από το κυπριακό και τη λανθασμένη οπτική του συμψηφισμού ως την οικονομία και την ανάπτυξη, ο κ. Κυπριανού δεν βρήκε τίποτα θετικό να πει. Ευτυχώς για όλους μας, τα όσα θετικά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, τα προσπορίζεται η κυπριακή κοινωνία. Που έχει μνήμη και θυμάται που ήταν τα χρόνια της κρίσης  και που σήμερα, ξεπερνώντας τον αρνητισμό του ΑΚΕΛ. Και μάλιστα χωρίς πανηγύρια από κανέναν. Ούτε από την κυβέρνηση αλλά ούτε και από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ακριβώς γιατί είμαστε στη μέση του δρόμου.

Ως προς το κυπριακό, κανείς δεν έχει την πατρότητα των προθέσεων. Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η επίλυση του κυπριακού είναι στόχος αταλάντευτος. Ας εφαρμόσουν άλλοι τη σοβαρότητα την οποία επικαλούνται, εγκαταλείποντας πλέον το σκοπό της αποκόμισης κομματικού οφέλους μέσω της μηδενιστικής κριτικής σε όλα τα ζητήματα.

Share this post