Κυπριακό

Κυπριακό

Η ειδική σύμβουλος του Αντόνιο Γκουτέρες θα είναι σε λίγες μέρες στην Κύπρο. Ευχή μας, να ακούσει από τον κ. Τατάρ εκείνα που θα επιτρέψουν στο να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας θα έρθει μόνο μέσα από διαπραγματεύσεις, στη βάση της ΔΔΟ, στα σημεία που ο κ. Γκουτέρες θέτει στο πλαίσιό του, στις συγκλίσεις και στα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Η είδηση για την εντολή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς την κα. Λουτ, για να ξεκινήσει διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για σύγκληση διάσκεψης για το κυπριακό, είναι μια εξέλιξη θετική.

 

Η ειδική σύμβουλος του Αντόνιο Γκουτέρες θα είναι σε λίγες μέρες στην Κύπρο. Ευχή μας, να ακούσει από τον κ. Τατάρ εκείνα που θα επιτρέψουν στο να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

 

Η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας θα έρθει μόνο μέσα από διαπραγματεύσεις, στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, στα σημεία που ο κ. Γκουτέρες θέτει στο πλαίσιό του, στις συγκλίσεις και στα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

https://www.youtube.com/watch?v=aHxQJ-13Jf0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3W7CBEzg760xnXPMItdajXt8EqvHHuVTHLvEN2XblspcvhyN9MM27YZkI

Share this post